Nowe składniki do diety dziecka. Jak je wprowadzać?

red
pixabay
Jak mądrze i zdrowo rozszerzać dietę niemowlęcia? Kiedy wprowadzać nowe składniki? Na jakie produkty należy uważać? Opowiedziała o tym w "Dzień Dobry TVN" dietetyk Anna Jelonek-Radowicka.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

D
Dali

U nas pierwsza była marchewka :) Córeczka była zachwycona. Miała jakieś sześć miesięcy. Nie spieszyłam się z rozszerzaniem diety, bo karmiłam piersią. Najczęściej zupki i obiadki przygotowuję samodzielnie, korzystając z różnych przepisów internetowych, np.: https://www2.braunhousehold.com/pl-pl/porady-kuchenne/jak-przygotowac-domowe-sloiczki-dla-niemowlat. Czasami kupuję coś w promocji.

Wróć na stronakobiet.pl Strona Kobiet