Najsłodsza panna młoda na świecie ma 183 centymetry wzrostu i waży 120 kilogramów. Wykonana została głównie z 50 kilogramów ciasta francuskiego z kremem oraz 20 kilogramów czekolady, której użyto do wymodelowania tortu.
Gdyby na cieście i kremie się skończyło, cena mogłaby się wydawać nieco wygórowana, ale w tym wypadku dostajemy coś jeszcze - 1000 pereł oraz pięć trzykaratowych diamentów (każdy o wartości około 200 tysięcy dolarów).
Wyjątkowość tortu nie uchroniła go jednak przed naturalnym przeznaczeniem weselnego przysmaku. Panna młoda została pokrojona i zjedzona przez uczestniczki targów.
Zobacz także:Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Pogrzeb Jadwigi Barańskiej w USA. Poruszające sceny na cmentarzu | ZDJĘCIA
- Gojdź ocenił nową twarz Edyty Górniak. Wali prosto z mostu: "Niech zmieni lekarza!"
- Na górze paryski szyk, a na dole… Nie uwierzycie w to, jak Iza Kuna wyszła na ulicę!
- Lidia Popiel wyjawia sekret o Bogusławie Lindzie. Tak naprawdę wygląda ich związek