5 z 7
Autorka nazywa danie pieczenią ze względu na konsystencję...
fot. Alicja Rokicka

Pieczeń soczewicowa

Autorka nazywa danie pieczenią ze względu na konsystencję bardziej zwartą niż pasztet.

6 z 6


Selerybka z sałatką jarzynową
Na blogu i w książkach Alicji Rokickiej można znaleźć wiele pomysłów na świąteczne dania. Na przykład na sałatkę jarzynową.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Lanie wosku przez klucz i układanie butów. Andrzejki w czasach PRL-u

Lanie wosku przez klucz i układanie butów. Andrzejki w czasach PRL-u

Ogromna marmurowa wanna i stylowa kuchnia. Oto dom Małgorzaty Sochy

Ogromna marmurowa wanna i stylowa kuchnia. Oto dom Małgorzaty Sochy

Polecamy

Grube kożuchy, futrzane czapki i szale. Tak wyglądała zima w PRL-u

Grube kożuchy, futrzane czapki i szale. Tak wyglądała zima w PRL-u

Ogromna marmurowa wanna i stylowa kuchnia. Oto dom Małgorzaty Sochy

Ogromna marmurowa wanna i stylowa kuchnia. Oto dom Małgorzaty Sochy

Sweter z wełną za niecałe 40 złotych! Spójrz na te ciepłe i miękkie ubrania

Sweter z wełną za niecałe 40 złotych! Spójrz na te ciepłe i miękkie ubrania