Opublikowany przez Magdę Gessler Wtorek, 14 lipca 2020
Magda Gessler w wywiadzie dla Party powiedziała: „Znikam na wadze, bez wysiłku, zupełnie w sposób magiczny. Jest mnie mniej już o 13 kilogramów. Dziś prawie nie jem mięsa, piję dużo ciepłej wody, nie podjadam między posiłkami, a jeśli już, to odrobinę śliwek lub malin. Jem trzy niewielkie posiłki, zazwyczaj pełne warzyw. Na śniadanie kawa bez mleka, kilka łyżek jajecznicy i sok grejpfrutowy. Czuję, że mam więcej energii, która dosłownie mnie rozpiera”. Wiadomo też, że zrezygnowała z alkoholu i pieczywa.
Pełna warzyw, lecz bez mięsa
Opublikowany przez Preis Kingą Niedziela, 4 grudnia 2016
Również Kinga Preis, znana aktorka może pochwalić się spektakularną metamorfozą. Schudła ok. 15 kilogramów, a swój sukces zawdzięcza stosowaniu raz w tygodniu piciu wyłącznie soków, głównie z marchwi i buraków. Ponadto Preis zrezygnowała z jedzenia słodyczy.
Dieta sokowa raz w tygodniu
Opublikowany przez Annę Guzik Niedziela, 19 kwietnia 2020
Piękną i szczupłą sylwetkę gwiazda serialu „Hela w opałach” (Anna Guzik) uzyskała dzięki poszerzaniu wiedzy i świadomości żywieniowej. Znana aktorka zainteresowała się żywieniowymi tematami, a następnie zdobytą wiedzę przelała na działania praktyczne. Stawia na produkty odżywcze dla organizmu takie jak warzywa i owoce, chudy nabiał oraz pełnoziarniste produkt, natomiast unika chipsów, słodyczy i przekąsek.
Świadome odżywianie
Małgorzata Socha, która sprawnie wróciła do masy ciała sprzed ciąży, swój sukces zawdzięcza monitorowaniu kaloryczności spożywanych pokarmów oraz zamiłowaniu do wysiłku fizycznego. Podkreśla, że nie stosowała żadnych z popularnych diet odchudzających. Starała się jeść to, na co ma ochotę, lecz zwracając uwagę na wartość kaloryczną wybieranych pokarmów.