5 z 9
Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie...
fot. paulcowan/123RF

Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie rozpłyną się na boki, tylko urosną wzwyż.

6 z 9
Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur...
fot. seoterra/123RF

Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur powinno trwać co najmniej 10 minut.

7 z 9
Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od...
fot. milla74/123RF

Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od jedzenia gotowego pieczywo. Po upieczeniu musi ono całkowicie wystygnąć.

8 z 9
Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy...
fot. Irikiki/pixabay.com

Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy dodatek, którego warto nie żałować w domowych wypiekach.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Znane osobistości na pogrzebie Elżbiety Zającówny. Ostatnie pożegnanie aktorki

Znane osobistości na pogrzebie Elżbiety Zającówny. Ostatnie pożegnanie aktorki

Gwiazdy żegnały Elżbietę Zającównę.  Odeszła "sarenka o wielkich oczach..."

Gwiazdy żegnały Elżbietę Zającównę. Odeszła "sarenka o wielkich oczach..."

Inny nos i rysy twarzy. Tak dzisiaj wygląda słynna Babe z „Dirty Dancing”

Inny nos i rysy twarzy. Tak dzisiaj wygląda słynna Babe z „Dirty Dancing”

Zobacz również

Ona starsza od niego o 41 lat? Takie historie u polskich gwiazd! Pary z różnicą wieku

Ona starsza od niego o 41 lat? Takie historie u polskich gwiazd! Pary z różnicą wieku

Modelka, która zawróciła w głowie jednemu z najpotężniejszych mężczyzn na świecie

O TYM SIĘ MÓWI
Modelka, która zawróciła w głowie jednemu z najpotężniejszych mężczyzn na świecie