5 z 9
Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie...
fot. paulcowan/123RF

Domowe chleby warto piec w foremkach. Dzięki temu nie rozpłyną się na boki, tylko urosną wzwyż.

6 z 9
Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur...
fot. seoterra/123RF

Wyrabianie ciasta chlebowego według tradycyjnych receptur powinno trwać co najmniej 10 minut.

7 z 9
Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od...
fot. milla74/123RF

Od przygotowania ciasta jest jeszcze całkiem daleko od jedzenia gotowego pieczywo. Po upieczeniu musi ono całkowicie wystygnąć.

8 z 9
Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy...
fot. Irikiki/pixabay.com

Nasiona stosowane jako posypka do pieczywa to wartościowy dodatek, którego warto nie żałować w domowych wypiekach.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Grube kożuchy, futrzane czapki i szale. Tak wyglądała zima w PRL-u

Grube kożuchy, futrzane czapki i szale. Tak wyglądała zima w PRL-u

Ogromna marmurowa wanna i stylowa kuchnia. Oto dom Małgorzaty Sochy

Ogromna marmurowa wanna i stylowa kuchnia. Oto dom Małgorzaty Sochy

Sweter z wełną za niecałe 40 złotych! Spójrz na te ciepłe i miękkie ubrania

Sweter z wełną za niecałe 40 złotych! Spójrz na te ciepłe i miękkie ubrania

Zobacz również

Od ślubu do rozwodu w ekspresowym tempie. Historie polskich celebrytów

Od ślubu do rozwodu w ekspresowym tempie. Historie polskich celebrytów

Sweter z wełną za niecałe 40 złotych! Spójrz na te ciepłe i miękkie ubrania

Sweter z wełną za niecałe 40 złotych! Spójrz na te ciepłe i miękkie ubrania