Amatorów promieni słonecznych latem nie brakuje. Jak zatem przygotować skórę do bezpiecznego opalania? Co należy jeść i pić, żeby nasza skóra w wyniku opalania mniej się starzała? Magister farmacji i ekspertka mikroodżywiania Marta Mieloszyk-Pawelec opowiedziała o diecie, która idealnie przygotuje każdą skórę na porządną dawkę słońca. W jaki sposób odżywianie ma wpływ na opaleniznę?
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.