Magda Gessler opowiada o kolejnym sezonie "Kuchennych rewolucji" i projektowaniu ubrań

red./ x-news
Sylwia Dąbrowa
Czy polskie restauracje wyciągają wnioski z tego, co pokazywane jest w programie "Kuchenne Rewolucje"? Dlaczego wiele restauracji podaje złe jedzenie - na te pytania odpowiedziała Magda Gessler.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na stronakobiet.pl Strona Kobiet