Magda Gessler opowiada o kolejnym sezonie "Kuchennych rewolucji" i projektowaniu ubrań

red./ x-news
Sylwia Dąbrowa
Czy polskie restauracje wyciągają wnioski z tego, co pokazywane jest w programie "Kuchenne Rewolucje"? Dlaczego wiele restauracji podaje złe jedzenie - na te pytania odpowiedziała Magda Gessler.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Magda Gessler opowiada o kolejnym sezonie "Kuchennych rewolucji" i projektowaniu ubrań - Dziennik Bałtycki

Wróć na stronakobiet.pl Strona Kobiet