1 z 5
Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede...
fot. gettyimages.com/merc67

Ogórki

Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede wszystkim zachowanie higieny, dobre składniki, przyprawy i pasteryzowanie, którego nie wolno odpuścić - mówi Agnieszka Delkowska.

2 z 5
Kisić możemy praktycznie wszystko!
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kisić możemy praktycznie wszystko!

3 z 5
Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener...

Agnieszka Delkowska

Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener kulinarny, pasjonatka wyrazistych smaków i niekonwencjonalnych połączeń, kuchni bliskiego wschodu i polskich kuchni regionalnych. Góralka z krwi i kości. Od 16 lat zgłębia tajniki kuchni. Podróżuje, gotuje, je i pisze o jedzeniu.
Eksperymentuje i szuka smaku idealnego. Kilka lat temu założyła blog Lady Kitchen. Marzy o wydaniu niecodziennej książki kucharskiej.

4 z 5
Kiszonki są bardzo zdrowe.
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kiszonki są bardzo zdrowe.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Krystyna Prońko kończy 77 lat. Jest w świetnej formie i nie przestaje koncertować

O TYM SIĘ MÓWI
Krystyna Prońko kończy 77 lat. Jest w świetnej formie i nie przestaje koncertować

Błyszczące sukienki na sylwestra. Zobacz, co wybrały gwiazdy

Błyszczące sukienki na sylwestra. Zobacz, co wybrały gwiazdy

Rodzina, przyjaciele i fani – tłumy żegnały aktora. Pogrzeb Stanisława Tyma

Rodzina, przyjaciele i fani – tłumy żegnały aktora. Pogrzeb Stanisława Tyma

Zobacz również

Od skromnych sukienek po kreacje z wybiegów mody. Studniówka kiedyś i dzisiaj

O TYM SIĘ MÓWI
Od skromnych sukienek po kreacje z wybiegów mody. Studniówka kiedyś i dzisiaj

Świetne na prezent dla kogoś lub dla siebie. Piżamy świąteczne od 30 złotych

Świetne na prezent dla kogoś lub dla siebie. Piżamy świąteczne od 30 złotych