Dolny Śląsk na talerzu. Jak przygotować klasyczne śląskie zrazy z kluskami?

x-news/Dzień Dobry TVN
Kuchnia śląska od lat zachwyca pysznymi kluskami śląskimi i daniami mięsnymi, między innymi roladą. W "Dzień Dobry Wakacje" wrocławski kucharz Oskar Onufrejów pokazał, jak przyrządzić prawdziwe śląskie zrazy z kluseczkami.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na stronakobiet.pl Strona Kobiet