Jagna Niedzielska jest znaną kucharką i propagatorką nurtu zero waste w Polsce. Zobacz fotografie poleconych przez nią potraw w nowej książce „Ekologiczna kuchnia Jagny Niedzielskiej". Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem
Śniadaniowe jajka w jogurcie i chili z książki „Ekologiczna kuchnia Jagny Niedzielskiej".
- Śniadanie, które pokochałam w restauracjach. Nigdy nie myślałam o połączeniu jaj z jogurtem. Zachęcona nową pozycją w karcie w mojej ulubionej śniadaniowni, spróbowałam i już wiedziałam, że to nie będzie ostatnie takie śniadanie. Przeniosłam przepis do mojej kuchni i przerobiłam na swoją modłę. Teraz chętnie podzielę się nim z wami - podkreśla Jagna NIedzielska.
„Taki wegepasztet, że szok”
- To tytuł adekwatny do smaku. Lubię mieć w lodówce jakiś wegepasztet, bo jest idealną pastą do kanapek i sycącym dodatkiem do nich. Nie jest ciężki, a przyprawy wznoszą go na kolejny kulinarny poziom - podkreśla Jagna Niedzielska
Jagna Niedzielska jest znaną kucharką i propagatorką nurtu zero waste w Polsce.