Magda Gessler słynie z perfekcjonizmu w kuchni. Restauratorka nie akceptuje słabej jakości produktów i przechowywania dań przez kilka dni w lodówce. W programach, które prowadzi, często podkreśla, że nie wolno podać klientowi nieświeżego lub nieudanego dania. Gessler przyznała jednak, że raz w życiu zdarzyła jej się kulinarna wpadka.
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.