Dieta warzywno-owocowa na wiosnę

red
x-news
Udostępnij:
W kuchni "Dzień Dobry TVN" dietetyk Aneta Łańcuchowska zaproponowała detoks owocowo-warzywny. Przygotowała: koktajl szpinakowo-jabłkowy z melisą, pieczoną paprykę faszerowaną cukinią i pomidorami, zupę pomidorowo-paprykową, pieczoną dynię z jabłkiem, a także koktajl owocowy z limonką.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Komentarze 1

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

A
Ala
Ja mam detoks na co dzień, bo w swoim menu korzystam z soków z warzyw i owoców wg. zaleceńhttps://terapiasokami.pl/dlaczego-warto-pic-soki. Takie soki robię w wyciskarce, wtedy są pełnowartościowe w odróżnieniu z tymi sokami ze sklepu. Dzięki sokom mam super zdrowie i szczupłą sylwetkę.
Przejdź na stronę główną Strona Kobiet
Dodaj ogłoszenie