W kuchni "Dzień Dobry TVN" kucharz Andrzej Polan przygotował powidła ze śliwek. Dlaczego dodał do nich paprykę wędzoną? Jakie śliwki są najlepsze na powidła? Na stole pojawiły się dania takie, jak: węgierki z serem pleśniowym w boczku, oscypek z wytrawnymi powidłami i śliwkami na miodzie oraz tarta do góry nogami.
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.