Kucharz Adam Kozanecki przygotował w "Dzień Dobry TVN" śniadanie dla dzieci do szkoły. Na stole pojawiły się m.in. wrapy kabanosowe, gryzaki z warzywami czy pieczona kostka dyniowa z kabanosami.
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
M
Magelan
Dzieciaki mojej siostry biorą śniadanie ze sobą, bo nie lubią jeść wcześnie rano, czemu wcale się nie dziwię. Zamiast kanapek Anka piecze często dzień wcześniej paszteciki ze szpinakiem i serem albo z pieczarkami a do tego daje świeży pomidor lub paprykę i jakiś owoc na przekąskę.
E
Edyta
Nie powiem, te śniadania wyglądają fajnie, ale ja chyba jednak wolę bardziej tradycyjny układ: śniadanie w domu - dziś jedliśmy tosty i popijaliśmy ciepłym mix fix cao - a do szkoły kanapki, jakieś warzywa i owoce pokrojone i spakowane w pudełeczka no i woda. Staram się też dokładać coś słodkiego własnej roboty - wolę by dzieci jadły ciastka, które sama upiekłam i wiem co w nich jest niż kupowały po drodze chipsy jak ich koledzy z klasy.