Zdrowe lody bez cukru według Joanny Mentel. Jaki jest jej przepis? [SONDA]

x-news
x-news
Latem chętnie objadamy się lodami. Niektóre z nich są jednak bardzo niezdrowe i maja dużo cukru. Jak przygotować zdrową alternatywę dla tego wakacyjnego deseru? W kuchni "Dzień Dobry Wakacje" mistrzyni robienia lodów Joanna Mentel przygotowała kilka wersji tego smakołyku. Na stole pojawiły się takie pyszności, jak: lody orzechowe, lody malinowe z czekoladą oraz lody ze szpinakiem i awokado.

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

g
gdzie my żyjemy ?

Od wielu lat tyle trąbi się w mediach o szkodliwościach spożywania cukru i tłuszczów.A tu organizuje się konkursy na lokale serwujące najsmaczniejsze lody,czytaj,propaguje jedzenie szkodliwe dla zdrowia !!! Zróbcie jeszcze plebiscyt na najlepszy boczek,golonki czy pasztetową,a młodzież niech typuje najlepsze chipsy,cole i fast-foody. Szkoda publicznych pieniędzy na akcje zdrowej żywności w szkołach podczas gdy promuje się masę cukru i tłuszczu zwierzęcego z czego składają się lody.

Wróć na stronakobiet.pl Strona Kobiet