Komosa ryżowa to kasza pochodząca z Ameryki Południowej, która cechuje się dużą zawartością wapnia, fosforu, żelaza i witaminy E. Jakie są inne jej właściwości i jak często można po nią sięgać? Danuta Myłek opowiedziała o wartościach odżywczych tej kaszy.
Wideo: Dzień Dobry TVN/ x-news
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
A
Aga
komosa w mojej kuchni w ostatnim czasie robi prawdziwą furorę i nawet dzieciaki w niej zasmakowały chociaż ich wybrednego podniebienia najbardziej się obawiałam, w biokoszyk przy większych zakupach zawsze sobie zamawiam bo wychodzi o wiele lepiej niż w tych stacjonarnych sklepach ze zdrową żywnością