Niewielki bar przy ulicy 3 Maja 50 w Głogówku mieści się na terenie bazy transportowej. Nosił nazwę "Rammer Jammer" i serwował głównie amerykańskie dania.
Pani Kasia z zawodu kosmetyczka, z zamiłowania pasjonatka gotowania i blogerka kulinarna. Razem z mężem, który pracuje w bazie transportowej, postanowiła wykorzystać szanse na założenie punktu gastronomicznego. Małżeństwo postawiło wszystko na jedną kartę, wydzierżawiło prześliczny budynek na terenie bazy, w którym zdecydowało się zarówno zamieszkać z całą rodziną, jak i otworzyć restaurację.
Z początku dobra lokalizacja i pomysł na kuchnię amerykańską z szybkimi daniami, jak hamburgery i frytki, zaskarbiły sobie klientelę i przynosiły zyski. Niestety po jakimś czasie pojawiły się problemy osobiste, które położyły się cieniem na funkcjonowaniu restauracji.
Pani Katarzyna Kamola, właścicielka lokalu, zaprosiła na pomoc Magdę Gessler z jej słynnym programem 'Kuchenne rewolucje".
Słynna restauratorka spróbowała specjałów miejscowej kuchni i... doprowadziła właścicielkę i obsługę do łez.
Pancake był gumowaty, burgery nie były przyprawione, a kotlet przypominał... pewną część ciała. Ekipa zabrała się za rewolucję. Zmieniono menu, wystrój lokalu, nazwę, kucharki bardziej przyłożyły się do pracy.
Czy przyjazd Magdy Gessler odmienił restaurację? "Kuchenne rewolucje" w Głogówku w czwartek (20 kwietnia) w TVN o 21.30.
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Wielki powrót Ireny Santor na salony! Wszyscy patrzyli tylko na nią | ZDJĘCIA
- Pogrzeb Jadwigi Barańskiej w USA. Poruszające sceny na cmentarzu | ZDJĘCIA
- Gojdź ocenił nową twarz Edyty Górniak. Wali prosto z mostu: "Niech zmieni lekarza!"
- Na górze paryski szyk, a na dole… Nie uwierzycie w to, jak Iza Kuna wyszła na ulicę!