Trujące warzywa i owoce. Których powinniśmy unikać?

red
19.04.2017 wroclawod kuchni gotowanie przepis grzegorz pomietlo szef kuchni art hotel gril grilowany losos z warzywami grill grillowanyjanusz wójtowicz / polska press grupagazeta wroclawska
19.04.2017 wroclawod kuchni gotowanie przepis grzegorz pomietlo szef kuchni art hotel gril grilowany losos z warzywami grill grillowanyjanusz wójtowicz / polska press grupagazeta wroclawska Janusz WóJtowicz / Polska Press Grupa
Wydawałoby się, że wszystkie owoce i warzywa są zdrowe. Okazuje się, że nie do końca jest to prawdą. Które z nich są trujące? Jakie toksyny zawierają? Wyjaśniła to w "Dzień Dobry TVN" Aneta Łańcuchowska. Czy można zjeść owoc, po odkrojeniu zepsutego fragmentu? Czy zielony ziemniak jest zdrowy?
Wróć na stronakobiet.pl Strona Kobiet