Trujące warzywa i owoce. Których powinniśmy unikać?
red
19.04.2017 wroclawod kuchni gotowanie przepis grzegorz pomietlo szef kuchni art hotel gril grilowany losos z warzywami grill grillowanyjanusz wójtowicz / polska press grupagazeta wroclawska
Janusz WóJtowicz / Polska Press Grupa
Wydawałoby się, że wszystkie owoce i warzywa są zdrowe. Okazuje się, że nie do końca jest to prawdą. Które z nich są trujące? Jakie toksyny zawierają? Wyjaśniła to w "Dzień Dobry TVN" Aneta Łańcuchowska. Czy można zjeść owoc, po odkrojeniu zepsutego fragmentu? Czy zielony ziemniak jest zdrowy?
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.