Jak zapobiegać utracie witamin w żywności? Warzywa i owoce to główne źródło witamin. Co robić, by ich nie straciły? Jak przygotować żywność?
13 lutego 2018, 9:52
Kawa grzybowa i poku - kulinarne trendy 2018 Jaka czekolada będzie popularna? Daria Ładocha powiedziała o trendach kulinarnych na 2018 rok. W kuchni "Dzień Dobry TVN" blogerka kulinarna przygotowała:...
10 stycznia 2018, 10:54
Cenne właściwości suszonych owoców. Dlaczego warto je jeść? Suszone owoce to świetna alternatywa dla miłośników słodkości. Przysmaki często zawierają w sobie naturalne cukry, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie....
8 stycznia 2018, 10:20
Sztuczna opalenizna tylko dla pełnoletnich Dziś, 15 września, sejm uchwalił ustawę regulującą przepisy dotyczące korzystania z solarium. Według nowych przepisów osoby niepełnoletnie nie będą mogły...
15 września 2017, 12:58
Zawały serca wśród kobiet. Co jest przyczyną? Kobiety często bagatelizują oznaki zawału serca. Jakie są jego objawy u kobiet? Helena Marcy powiedziała w "Dzień Dobry TVN", jak wyglądały jej dwa zawały...
15 września 2017, 12:24
Stres. Kiedy napędza, a kiedy wyniszcza? Stres to moment, w którym musimy zmobilizować cały organizm do tego, żeby się przystosował do sytuacji zagrażającej....
14 września 2017, 13:15