6 trików, które przydadzą się w kuchni Co zrobić, żeby tłuszcz nie pryskał podczas smażenia, a jajko na twardo nie pękało podczas gotowania? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziesz w naszym wideo....
14 kwietnia 2017, 8:44
Są kaloryczne, ale pomagają schudnąć Suszone owoce, pomimo że są kaloryczne, to pomagają schudnąć. Jakie są ich właściwości? Suszone owoce zawierają błonnik, przeciwutleniacze, witaminy i minerały...
13 kwietnia 2017, 9:30
Dziś Dzień Czekolady! Za co ją kochamy? 12 kwietnia to Międzynarodowy Dzień Czekolady! Dziś bez wyrzutów sumienia można pozwolić sobie na ukochaną słodycz. Czekolada to przecież nic innego jak...
12 kwietnia 2017, 9:33
Co przygotować z poświątecznych resztek? Piotr Kucharski zdradził w kuchni "Dzień Dobry TVN" kilka przepisów na potrawy, które można wykonać z tego, co zostało po wielkanocnym świętowaniu. Na stole...
18 kwietnia 2017, 8:25
Dieta warzywno-owocowa na wiosnę W kuchni "Dzień Dobry TVN" dietetyk Aneta Łańcuchowska zaproponowała detoks owocowo-warzywny. Przygotowała: koktajl szpinakowo-jabłkowy z melisą, pieczoną...
3 kwietnia 2017, 11:44
Cudowne właściwości herbat. Dlaczego warto je pić? Większość z nas codziennie wypija minimum jedną filiżankę tego cudownego naparu. Czy zdajemy sobie sprawę z jej doskonałych właściwości? Mowa oczywiście o...
10 kwietnia 2017, 8:43