Kawa grzybowa i poku. Jakie są trendy kulinarne na 2018 rok?

red
x-news
Jaka czekolada będzie popularna? Daria Ładocha powiedziała o trendach kulinarnych na 2018 rok. W kuchni "Dzień Dobry TVN" blogerka kulinarna przygotowała: owsiankę na słono z dynią, szalotką i suszonymi pomidorami, poku z tuńczykiem, grzybową kawę oraz sałatkę z ciecierzycą, szpinakiem i harissą.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na stronakobiet.pl Strona Kobiet