Czego nie trzymamy w lodówce? Jakiej używać deski? Czy myć jajka - najczęstsze błędy w kuchni

red./ x-news
x-news
Jakie błędy w kuchni mogą prowadzić do niebezpiecznych zakażeń? Dlaczego każdy z produktów powinien mieć oddzielną deskę do krojenia? Bosacka wyjaśniła też, dlaczego deska plastikowa jest lepsza od drewnianej.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na stronakobiet.pl Strona Kobiet